• info@rosetoday.nl
  • Shipping to NL / BE / DE
SHOPPING CART

No Products in the Cart

TOTAL:
€0,00

VEELGESTELDE VRAGEN

Bestelling

De levertijd is maximaal 2-3 werkdagen, tenzij anders bij een item staat vermeld. Wij streven er echter naar om bestellingen die voor 15.00 uur zijn besteld nog dezelfde dag te versturen. De levertijd kan afwijken i.v.m. drukte bij de koerier.

Ai, dat gaan we voor je oplossen! Stuur ons een mailtje met je naam, ordernummer en om welke item(s) het gaat. Dat kan naar info@rosetoday.nl. Zo kunnen we zo snel mogelijk een passende oplossing voor je zoeken.

Het annuleren of aanpassen van je bestelling kan alleen als we deze nog niet verwerkt en verzonden hebben. Het is dus belangrijk dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt om je wijziging door te geven. Dat kan uitsluitend via info@rosetoday.nl

Zodra de koerier jouw pakket heeft verwerkt, kan je het pakket volgen via de track & trace code die je per e-mail hebt ontvangen.

Retouren

Je mag items uit jouw bestelling binnen 14 dagen* na levering via ons online retourportaal melden en terugsturen. Hoe werkt retourneren?

  1. Ga naar het online retourportaal en log in
  2. Voer je bestelnummer en overige informatie in
  3. Reken het retourlabel af en plak deze op het pakket
  4. Volg de status van jouw pakket om te zien of deze goed is aangekomen

*Items met een beperkte houdbaarheidsdatum, items uit de sale en speciale acties of gepersonaliseerde items/items die op verzoek van de klant zijn aangepast, kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt ook voor tickets voor events, workshops en/of festivals.

Een item ruilen kan binnen 14 dagen nadat je het hebt ontvangen.* Stuur ons een mailtje op info@rosetoday.nl met de volgende informatie:

1.     Naam
2.     Ordernummer
3.     Items die je wilt ruilen
4.     Reden van ruil
5.     Artikelnummer van het nieuwe item dat je wil ontvangen en evt. de maat

Zodra wij je email hebben verwerkt ontvang je van ons een mail met verdere instructies voor het terugsturen van je pakket. Na ontvangst van jouw onbeschadigde retourzending sturen we je de nieuwe items toe. De verzendkosten komen voor je eigen rekening. 

* Items met een beperkte houdbaarheidsdatum, items uit de sale en speciale acties of gepersonaliseerde items/items die op verzoek van de klant zijn aangepast, kunnen niet worden geruild. Dit geldt ook voor tickets voor events, workshops en/of festivals.

Je ontvangt jouw aankoopbedrag maximaal 14 werkdagen nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen van ons terug. We sturen je een mail als de retourzending is verwerkt. In de meeste gevallen ontvang je het bedrag binnen enkele werkdagen op je rekening.

Als jouw item/bestelling is betaald met een cadeaukaart, dan ontvang je het aankoopbedrag in de vorm van een tegoed van ons terug. 

Algemeen

Je kan ons bereiken door een mailtje te sturen naar info@rosetoday.nl. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van onze producten en activiteiten, volg ons dan op de socials via  @rosetoday.nl. 

Je kan ons op dit moment alleen online vinden. Daar hopen we snel verandering in te brengen!

BACK TO TOP
English